2.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

MŰANYAG VÁGÓSZÁL ALU 1LB KÖR 2,4MM 86 MÉTER olyan vágószál, amely műanyagból és alumíniumból áll, és kerek keresztmetszetű. Az ilyen típusú vágószálak gyakran használatosak fűnyírókban és fűszegélynyírókban, és számos előnnyel járhatnak. Itt vannak néhány ok, amiért érdemes lehet ezt a terméket választani:

  1. Tartósság: Az alumínium tartalom miatt ez a vágószál nagyobb ellenállást nyújthat a kopással, sérülésekkel és töréssel szemben. Ezáltal hosszabb élettartamú lehet, és kevésbé valószínű, hogy deformálódik vagy megsérül a használat során.
  2. Hatékony vágás: A 2,4 mm vastagságú kerek keresztmetszet lehetővé teszi az egyenletes és hatékony vágást. A kerek alakú vágószálak simábban mozoghatnak, így könnyebb lehet velük irányítani a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben.
  3. Könnyű kezelhetőség: Az alumíniummal erősített műanyag vágószál könnyű kezelhetőséget nyújthat, és tartósabb lehet a hagyományos műanyag szálakkal összehasonlítva. A könnyű kezelhetőség révén könnyebben irányíthatja a vágószálat a kívánt vágási területeken.
  4. Nagy hossz: A 86 méteres hossz lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használja a vágószálat anélkül, hogy gyakran kellene cserélni vagy újratölteni. Ez időt és energiát takaríthat meg, különösen akkor, ha nagyobb területeket kell lenyírnia.
  5. Univerzális alkalmazhatóság: Az ilyen típusú vágószálak általában sokoldalúan használhatók különböző típusú fűnyírókban és fűszegélynyírókban, és alkalmasak kisebb kertekben és parkokban való használatra.

Mindig ellenőrizze az adott fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusához és modelljéhez ajánlott vágószálakat, és a gyártó által javasoltakat válassza. A megfelelő vágószál kiválasztása segít abban, hogy az eszköz hatékonyan és biztonságosan használja.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb