műanyag vágószál 3mmx15m kör, profi, papír blisteren ZÖLD

Cikkszám: GP0297

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

800 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Műanyag vágószál 3mmx15m kör, profi, papír blisteren ZÖLD

A “műanyag vágószál 3mmx15m kör, profi, papír blisteren ZÖLD” termék kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni, hogy megfeleljen az egyéni igényeknek és a felhasználási körülményeknek.

  1. Professzionális minőség: A termék  magas minőségű, és kifejezetten professzionális felhasználásra tervezett. Ez azt jelenti, hogy nagyobb terhelésnek van kitéve, és jobban ellenáll a nehéz munkakörülményeknek.
  2. Tartósság: A műanyag vágószálak általában tartósabbak, mint az egyszerű műanyag szálak, és az adott méret (3mm) miatt elegendően vastag lehet a hatékony vágáshoz.
  3. Kerek keresztmetszet: A kör alakú vágószálak simábban mozognak, és könnyebben kezelhetők, így kényelmesebben tudsz dolgozni velük a fűnyíróban vagy fűszegélynyíróban.
  4. 15 méteres hossz: Ez a hosszúság általában elegendő lehet a kisebb kertek és területek fűnyírásához, és könnyebb lehet a vágószál cseréje, ha szükséges.

Mint minden termék vásárlásakor, fontos meggyőződni arról, hogy ez a konkrét vágószál megfelel-e a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeinek. Ha a termék megfelel az elvárásoknak, akkor a professzionális minőség, a tartósság és a kerek keresztmetszet miatt jó választás lehet.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL