műanyag vágószál 2,7mmx15m négyszög, profi, papír blisteren

Cikkszám: GP0226

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

700 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

MŰANYAG VÁGÓSZÁL 2,7MMX15M NÉGYSZÖG, PROFI, PAPÍR BLISTEREN

A “műanyag vágószál 2,7mmx15m négyzet, profi, papír blisteren” terméknek számos előnye van, amelyek miatt érdemes ezt választani.

  1. 2,7 mm vastagság: A 2,7 mm vastagságú vágószálak erősebbek és strapabíróbbak lehetnek, így jobban ellenállnak a keményebb fűszálaknak és gazoknak. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb vágást akár nehezebb kerti területeken is.
  2. 15 méteres hosszúság: A 15 méteres hosszúság elegendő lehet kisebb kerti munkákhoz vagy nehezen hozzáférhető területekhez, ahol nem szükséges hosszú vágószál. Ez könnyebbé teszi a szállítást és tárolást is.
  3. Négyzet alakú keresztmetszet: A négyzet alakú vágószálak simábban mozognak, így könnyebben irányíthatók a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Ez segíthet a precízebb vágás elérésében és az egyenletes munkavégzésben.
  4. Profi minőség: A profi minőségű vágószálak általában erősebbek és tartósabbak, így hosszabb élettartamra számíthatsz velük. Ezzel csökkentheted a cserélendő vágószálak számát és a költségeket hosszú távon.
  5. Papír blister csomagolás: A papír blister csomagolás egyszerű, környezetbarát megoldás, amely megvédi a vágószált a külső szennyeződésektől és sérülésektől. A csomagolás könnyen nyitható és újrahasznosítható, így kevesebb hulladék keletkezik.
  6. Univerzális alkalmazhatóság: A 2,7 mm vastagságú és 15 méteres hosszúságú vágószál univerzálisan alkalmazható különböző típusú fűnyírókhoz és fűszegélynyírókhoz. Ezáltal széles körű felhasználási lehetőséget kínál különböző kerti munkákhoz.

A vágószál kiválasztásakor fontos figyelembe venni a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeit.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb