2.700 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Műanyag vágószál 2mm x 126m kör műa.bliszterben

A “műanyag vágószál 2mm x 126m kör, műanyag blister csomagolásban” terméknek számos előnye van, amelyek miatt érdemes  ezt választani.

  1. Hosszú élettartam: A 126 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használd a vágószálat anélkül, hogy gyakran cserélnéd vagy újratöltenéd. Ez különösen akkor előnyös, ha nagyobb területet kell rendszeresen levágni.
  2. 2 mm vastagság: A 2 mm vastagságú vágószálak könnyedén használhatók kisebb fűnyírókban vagy fűszegélynyírókban, és alkalmasak az alacsonyabb terheléssel járó munkához.
  3. Kör alakú keresztmetszet: A kör alakú vágószálak simábban mozognak, így könnyebben irányíthatók a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Ez lehetővé teszi a precízebb és hatékonyabb fűnyírást vagy fűszegélyezést.
  4. Műanyag blister csomagolás: A műanyag blister csomagolás tartalmaz egy átlátszó műanyag burkolatot, amely megvédi a vágószált a külső szennyeződésektől, nedvességtől és sérülésektől. A csomagolás lehetővé teszi, hogy lássad a vágószál állapotát, és könnyedén tárolhatod és szállíthatod a terméket.
  5. Univerzális alkalmazhatóság: A 2 mm vastagságú és 126 méteres hosszúságú vágószál univerzális alkalmazhatóságot jelent, amely különböző típusú fűnyírókhoz és fűszegélynyírókhoz használható. Ezáltal széles körű felhasználási lehetőséget kínál különböző kerti munkákhoz.

A vágószál kiválasztásakor a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeit is figyelembe kell venni. A megfelelő vastagság és hosszúság kiválasztása, valamint a működési igények alapos mérlegelése segít abban, hogy hatékonyan és eredményesen használd.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb

Műanyag vágószál 2mmx126m kör műa.bliszterben
Műanyag vágószál 2mmx126m kör műa.bliszterben
2.700 Ft