123.890 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A McCulloch GB 355 BP háti levélfújó egy erős és hatékony kerti eszköz, amely ideális nagyobb területek tisztán tartásához.

 1. Erős teljesítmény: A 1,5 kW-os teljesítmény és a 46 cm³ lökettérfogat lehetővé teszi a hatékony lombfújást és lombszívást még nagyobb területeken is.
 2. Magas fordulatszám: Az 8100 percenkénti maximális fordulatszám gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé, így gyorsan és hatékonyan eltávolíthatja a lombot és egyéb szennyeződéseket.
 3. Nagy üzemanyagtartály: A 2,2 literes üzemanyagtartály hosszabb munkaidőt biztosít anélkül, hogy folyamatosan újratankolni kellene.
 4. NGK gyújtógyertya: A minőségi NGK gyújtógyertya hozzájárul a megbízható indításhoz és a motor hatékony működéséhez.
 5. Háti kialakítás: A háti levélfújó könnyű hordozhatóságot és kényelmet kínál a hosszabb munkaidők során. A hátizsák kialakítás segít csökkenteni a fáradtságot és lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó munkát.
 6. Nagy teljesítményű motor: A 46 cm³-es motorral a gép képes megbirkózni a nehéz feladatokkal és hatékonyan megtisztítani a kerti területet.
 7. McCulloch minőség: McCulloch egy megbízható kerti eszközgyártó, és a GB 355 BP modell valószínűleg hosszú élettartammal és megbízható működéssel rendelkezik.

Erős, benzines hátizsák-lombfújó nagyobb területek kényelmes tisztán tartásához.

 • Teljesítmény: 1.5 kW
 • Maximum fordulatszám: 8100 /perc
 • Lökettérfogat: 46 cm3
 • Üzemanyagtartály mérete: 2.2 liter
 • Gyújtógyertya: NGK BPMR7A,
Tömeg 11,326 kg
Gyártó

McCulloch