32.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 3303 LOMB FÚVÓ-SZÍVÓ egy elektromos lombfúvó és lombszívó kombinált eszköz,amely kényelmes és hatékony lomkezelésre  egy kisebb vagy közepes méretű kertben. Az erős teljesítmény, a nagy gyűjtőzsák és a könnyű kezelhetőség miatt ideális választás lehet a lomok és levelek összegyűjtéséhez és tisztításához.

  1. Erős teljesítmény: A 3000 wattos teljesítmény lehetővé teszi hatékony lombfújást és lombszívást. Ez segít a lomok és levelek gyors összegyűjtésében.
  2. Magas levegő sebesség: A 270 km/h levegősebesség segítségével könnyedén mozgathatja a lomokat és leveleket, és összefújhatja őket a kívánt helyre.
  3. Nagy gyűjtőzsák kapacitás: A 45 literes gyűjtőzsák lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozzon anélkül, hogy gyakran ürítenie kellene. Ez időt és energiát takaríthat meg.
  4. Könnyű kezelhetőség: Az elektromos működés egyszerű és könnyen kezelhető. Nem szükséges benzin vagy olaj, és nincs szükség gyújtásra vagy karbantartásra, mint a benzines gépek esetében.
  5. Kétfunkciós eszköz: A HECHT 3303 két funkciót kínál – lombfúvást és lombszívást. Ez egyetlen eszközzel teszi lehetővé a lomok kezelését, anélkül hogy más eszközökre lenne szüksége.
  • feszültség 230 V/50 Hz
  • levegő sebessége 270 km/h
  • teljesítmény 3000 W
  • gyűjtőzsák 45 l
Tömeg 6 kg
Gyártó

Hecht