HECHT 972 PROFI ELEKTROMOS BENZINMOTOROS LOMB FÚVÓ

Cikkszám: HECHT972PROFI

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

149.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT 972 PROFI ELEKTROMOS BENZINMOTOROS LOMB FÚVÓ egy professzionális és nagy teljesítményű eszköz, nagy területek vagy nehéz feladatok kezelésére van szüksége. Professzionális minőségű eszközt szeretne, amely tartós és megbízható. A nagy teljesítmény, a benzinmotor és a magas kifújt levegő térfogat miatt ideális választás a professzionális lomkezeléshez.

  1. Nagy teljesítmény: A 4,6 lóerős HECHT motor és a 79,4 cm3-es motor-hengerűrtartalom nagyon erős teljesítményt biztosít. Ez lehetővé teszi a lomok hatékony fújását és szívását, különösen nagy területeken vagy vastag lomrétegek esetén.
  2. Magas kifújt levegő térfogat: A 0,4 m3/s kifújt levegő térfogata azt jelenti, hogy nagy mennyiségű levegőt képes kifújni. Ez segít gyorsan és hatékonyan mozgatni a lomokat és leveleket.
  3. Professzionális felhasználásra tervezve: A HECHT 972 PROFI a professzionális felhasználók számára készült, így megbízhatóságot és tartósságot nyújthat hosszú távon. A magas teljesítményű motor és az erős kivitelezés készen áll a nehéz feladatokra.
  4. Kézi vezérlés: A kézi vezérlés és a könnyen kezelhető dizájn segítenek az egyszerű működtetésben és irányításban.
  5. Benzinmotor: A benzinmotoros kivitel lehetővé teszi, hogy önállóan működtethesse az eszközt anélkül, hogy az elektromos áramforrásokhoz lenne szüksége. Ez nagyobb mobilitást és rugalmasságot biztosít a munkavégzés során.

Ezt a modellet választhatja, ha nagy területek vagy nehéz feladatok kezelésére van szüksége, és professzionális minőségű eszközt szeretne, amely tartós és megbízható. A nagy teljesítmény, a benzinmotor és a magas kifújt levegő térfogat miatt ideális választás lehet a professzionális lomkezeléshez.A HECHT 972 Profi nagy teljesítményű, professzionális lomb fúvó, 2-ütemű, 79,4 cm3, 4,6 HP teljesítményű HECHT motorral.Ennek köszönhetően a kifújt levegő térfogat áramlása eléri a 0,4 m3/s is.

 

 

Tömeg 15 kg
Gyártó

Hecht