68.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A McCulloch GB 322 lombfúvó több szempontból is vonzóa kerti munkákhoz.

  1. Erős teljesítmény: A 322 km/h levegősebesség és a 10:1 mulcsolási teljesítmény lehetővé teszi, hogy hatékonyan és gyorsan távolítsd el a lombot és egyéb szennyeződéseket a kertedből.
  2. Könnyű súly: A 4,4 kg-os súly kényelmes munkavégzést tesz lehetővé hosszabb időn át is, mivel nem terheli meg túlságosan a kezét és a hátát.
  3. Sebességszabályozás: A sebességszabályozó lehetővé teszi a fúvási sebesség pontos beállítását a munkavégzés során, így alkalmazkodhat a környezeti feltételekhez és az adott munkafeladathoz.
  4. Rögzítőgomb: A rögzítőgomb segítségével a fúvósi sebesség állandó marad, így hosszabb ideig dolgozhatsz ugyanazzal a sebességgel anélkül, hogy folyamatosan nyomnád a kapcsolót.
  5. Nagy gyűjtőzsák: A 45 literes gyűjtőzsák jelentős mennyiségű lombot képes befogadni, ezáltal ritkábban kell üríteni, ami időt és energiát takarít meg.
  6. Könnyen karbantartható: A levehető fúvóka és az egyszerű tisztíthatóság révén a gép könnyen karbantartható és tárolható.
  7. McCulloch minőség: McCulloch egy megbízható kerti eszközgyártó, amelynek gépei általában hosszú élettartammal és megbízható működéssel rendelkeznek.
Tömeg 7 kg
Gyártó

McCulloch