26.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT 3003 elektromos lombfúvó-szívó,  kényelmes és hatékony lomkezelést tesz lehetővé  kertben vagy udvaron. Az állítható hossz, a nagy gyűjtőzsák, az erős teljesítmény és a két funkció miatt ideális választás lehet a lomok és levelek összegyűjtéséhez és tisztításához, különösen ha különböző felhasználók használják, akiknek eltérő magasságúak lehetnek.

  1. Állítható hossz: A teleszkópos egység lehetővé teszi az eszköz hosszának könnyű beállítását. Ez hasznos lehet, hogy testmagasságához vagy a kezelendő terület méretéhez igazítsa az eszközt. Az állítható hossz növeli a kényelmet és a kezelhetőséget a munkavégzés során.
  2. Könnyebb kezelhetőség: Az állítható hossz lehetővé teszi az eszköz testre szabását a felhasználó számára, így kényelmesebben és hatékonyabban dolgozhat. Nem kell túl magasra vagy túl alacsonyra hajolnia vagy hajolnia a munkavégzés során.
  3. Nagy gyűjtőzsák kapacitás: A 45 literes gyűjtőzsák lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozzon anélkül, hogy gyakran ürítenie kellene. Ez időt és energiát takaríthat meg.
  4. Erős teljesítmény: A 3300 wattos teljesítmény és a 270 km/h levegősebesség hatékony lomfúvást és -szívást biztosít. Ez segít a lomok és levelek gyors összegyűjtésében.
  5. Két funkció egy eszközben: A HECHT 3003 két funkciót kínál – lombfúvást és lombszívást. Ez egyetlen eszközzel teszi lehetővé a lomok kezelését, anélkül hogy más eszközökre lenne szüksége.

Termék jellemzői:

  • feszültség [V/Hz]: 230V/50Hz
  • teljesítmény [W]: 3300
  • levegő sebessége [km/h]: 270
  • gyűjtőzsák [l]: 45
  • Teleszkópos egység
Tömeg 5 kg
Gyártó

Hecht