29.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT védőtető vagy védőburkolat egy olyan tartozék, amelyet a HECHT 5605, 5608, 5612 és 5615 robotfűnyírókhoz használnak. Ez a védőtető számos előnyt nyújthat a robotfűnyíró számára és a telepített töltőállomás számára.

  1. Napsugárzás elleni védelem: A védőtető megvédi a robotfűnyírót és a töltőállomást a káros napsugárzástól. Ez különösen fontos lehet a gép és az elektromos alkatrészek hőtől és UV-sugárzástól való védelméhez.
  2. Esővédelem: Az eső a robotfűnyíró elektronikáját és alkatrészeit károsíthatja. A védőtető megakadályozza, hogy az eső közvetlenül érje ezeket az alkatrészeket.
  3. Hóvédelem: Télen a hó eltakarhatja a robotfűnyírót és a töltőállomást. A védőtető megakadályozza, hogy a hó a gépet vagy a töltőállomást eltakarja.
  4. Hosszabb élettartam: Az időjárási tényezőknek való kitettség csökkentheti a robotfűnyíró és a töltőállomás élettartamát. A védőtető hosszabb élettartamot biztosíthat a gépek számára.
  5. Tisztaság: A védőtető segít megőrizni a robotfűnyíró tisztaságát és megakadályozza, hogy a fűnyírás során szennyeződések kerüljenek a gép alkatrészeire.
Tömeg 5 kg
Gyártó

Hecht