196.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Agrifab vontatható utánfutó, amely acélból készült és levehető hátsó résszel rendelkezik, számos előnnyel:

  1. Nagy terhelhetőség: Az utánfutó maximális terhelhetősége 340 kg, ami lehetővé teszi nehéz tárgyak vagy anyagok hatékony szállítását. Ez különösen előnyös lehet a kerti munkák, mezőgazdasági tevékenységek vagy más nehéz tárgyak szállítása során.
  2. Tartósság és megbízhatóság: Az Agrifab utánfutó acélból készült, amely erős és tartós anyag. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt, amelyre számíthat a szállítási feladatok során. Az utánfutó ellenálló a különböző környezeti hatásokkal és a terhelés okozta igénybevétellel szemben.
  3. Levehető hátsó rész és billenthetőség: A levehető hátsó rész lehetővé teszi a könnyű és kényelmes rakodást vagy kirakodást az utánfutóval. Emellett a billenthetőség funkció lehetővé teszi a könnyű anyagkibocsátást a célnak megfelelően. Ez javítja a használhatóságot és a munka hatékonyságát.
  4. Megfelelő méretek és súly: Az utánfutó méretei 148x84x74 cm, amely elegendő teret biztosít a szállítandó tárgyaknak. Emellett a 38 kg-os súly könnyű manőverezést és kezelést tesz lehetővé.
  5. Sokoldalú felhasználás: Az Agrifab utánfutó sokoldalúan felhasználható különböző tevékenységekhez. Használható például kerti munkákhoz, hulladékszállításhoz, építkezésekhez vagy bármely más olyan helyzethez, ahol tárgyak hatékony és kényelmes szállítására van szükség.

Acél utánfutó levehető hátsó résszel
Billenthető
Kb: 120cm rakterülettel
Max: terhelhetőség 340 kg
Méretek: 148x84x74 cm
Súly: 38 kg

Tömeg 46 kg
Gyártó

Agrifab

Agrifab vontatható utánfutó
Agrifab vontatható utánfutó
196.990 Ft