47.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht H8615 gyűjtődoboz 60 cm szélességgel rendelkezik, és több előnnyel a következő okok miatt:

  1. Hatékony gyűjtés: A 60 cm széles gyűjtődoboz nagyobb mennyiségű füvet, leveleket vagy más szerves anyagokat képes összegyűjteni egyszerre. Ez azt jelenti, hogy kevesebb időt és erőfeszítést kell fordítani a takarításra, mivel kevesebb visszamenő műveletre van szükség.
  2. Könnyű kezelhetőség: A Hecht H8615 gyűjtődoboz könnyű és ergonomikus kialakítású, ami könnyű kezelhetőséget és irányíthatóságot eredményez. A 60 cm szélesség lehetővé teszi a pontos és hatékony munkavégzést a gyepen vagy más felületeken.
  3. Tartósság és minőség: A Hecht által készített termékek magas minőségű anyagokból, például tartós műanyagból készülnek, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon megbízhatóan használhatja a gyűjtődobozt anélkül, hogy gyakran cserélni vagy javítani kellene.
  4. Tisztaság és esztétikai megjelenés: A gyűjtődoboz segít megőrizni a környezet tisztaságát és rendezettségét, mivel összegyűjti a füvet, leveleket vagy más szerves anyagokat. Ez különösen fontos lehet a gyep ápolt megjelenésének fenntartásában.
Tömeg 5 kg
Gyártó

Hecht