69.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

hólánc 20 solo® by AL-KO fűnyíró traktorhoz

A Traktor Hólánc 20 coll univerzális típusú hóláncot választhatja több okból is:

  1. Fokozott tapadás: A hóláncok segítenek növelni a traktor tapadását havas vagy jeges terepen. Ezáltal javul a vontatási teljesítmény és csökkenthető a csúszás kockázata. A 20 coll univerzális típusú hólánc hatékonyan megtartja a traktor kerekeit a talajon.
  2. Univerzális kompatibilitás: A 20 coll univerzális hóláncok széles körben kompatibilisek különböző traktor modellekkel és márkákkal. Ez azt jelenti, hogy könnyen illeszthetők a meglévő traktor kerekekre, és könnyen fel- és leszerelhetők.
  3. Tartósság: A hóláncok erős anyagokból, például acélból készülnek, ami nagyobb tartósságot és hosszabb élettartamot biztosít. A 20 coll univerzális hóláncok is tartósak és ellenállóak a kopás, valamint a nehéz körülményekkel szemben.
  4. Univerzális alkalmazhatóság: Az univerzális hóláncok sokféle területen használhatók, beleértve a gazdasági, mezőgazdasági vagy házi felhasználást. Akár havas utakon, mezőgazdasági területeken vagy kertekben használja a traktort, a hóláncok segítséget nyújthatnak a jobb tapadás és irányíthatóság elérésében.
Tömeg 2 kg
Gyártó

Al-ko