224.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Riwall hótolólappal, amely 117 cm szélességgel rendelkezik és fűnyíró traktorhoz készült, számos előnyt:

  1. Hatékony hóeltávolítás: A 117 cm széles hótakarító lap nagyobb területet képes letakarítani egyszerre, így hatékonyabban és gyorsabban távolíthatja el a havat a területről. Ez különösen hasznos nagyobb területeken, parkolókban vagy úttesteken.
  2. Fűnyíró traktorhoz tervezve: A Riwall hótolólappal kifejezetten fűnyíró traktorokhoz terveztek. Ez azt jelenti, hogy kompatibilis lesz a traktorhoz való illesztés szempontjából, és könnyen rögzíthető a traktor első részéhez.
  3. Tartósság és minőség: A Riwall hótolólappal rendelkező termékek általában magas minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból vagy erős műanyagból készülnek. Ez biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot a hóeltávolítás során. A megfelelő karbantartás mellett a hótolólappal hosszú távon számíthat a hatékony és megbízható működésre.
  4. Kényelem és egyszerű használat: A hótolólappal ellátott fűnyíró traktor egyszerűen kezelhető és irányítható. A tolólappal rendelkező traktor könnyen vezethető a hóeltávolítás során, és a lap állítható magassága lehetővé teszi a kívánt tisztítási magasság beállítását.
Tömeg 30,814 kg
Gyártó

Riwall