24.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 9436 akkumulátoros lombfúvó egy könnyű és hatékony eszköz a kerti munkákhoz.

  1. Erős teljesítmény: A 40V-os, 4 Ah-s Li-ion akkumulátor nagy teljesítményt nyújt, így hosszabb üzemidőt és erős levegőáramot biztosít. A légsebessége eléri a 160 km/h-t, amely elegendő erőt jelent a levelek hatékony fújásához és a kerti hulladék eltávolításához.
  2. Könnyű és kompakt kialakítás: A lombfúvó súlya mindössze 2,84 kg, ami könnyű kezelhetőséget és kényelmes használatot eredményez. A kompakt mérete további előnyt jelent a nehezen hozzáférhető területek eléréséhez és a kényelmes tároláshoz.
  3. Csendes működés: Az akkumulátoros működésnek köszönhetően a lombfúvó halkabb és kevésbé zavaró a környezetben. Ez lehetővé teszi a csendes munkavégzést, anélkül, hogy a szomszédokat vagy másokat zavarná.
  4. Könnyű indítás: Az akkumulátoros lombfúvók könnyen indíthatók, nem igényelnek húzózsinórt vagy üzemanyag keverékét. Egyszerűen csatlakoztassa az akkumulátort, és már indulhat is a munka.
  5. Környezetbarát működés: Az elektromos működésnek köszönhetően nincs káros kipufogógáz vagy üzemanyag fogyasztás. Ez környezetbarátabb választást jelent, amely hozzájárul az egészségesebb és tisztább környezethez.

 

TELJESÍTMÉNY:

  • Li-ion DC: 40 V, 4 Ah
  • Légsebesség160 km/h
  • Súly:2,84 kg
Tömeg 4 kg
Gyártó

Hecht