HECHT 8574 B.LOMBSZÍVÓ/APRÍTÓ GYŰJTŐS ÖNJÁRÓ

Cikkszám: HECHT8574

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

499.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 8574 B.LOMBSZÍVÓ/APRÍTÓ GYŰJTŐS ÖNJÁRÓ egy erős és sokoldalú gép, amely kifejezetten a száraz levelek felszívására, aprítására és gyűjtésére lett tervezve.

  1. Erős OHV, 4-ütemű motor: Az OHV (Overhead Valve) technológiával ellátott 4-ütemű motorok megbízhatóak és hatékonyak. Ez a gép motorja elég erős a száraz levelek felszívására és a kerti szennyeződések kezelésére.
  2. Nagy térfogat: A 196 cm³-es motor nagy hengerűrtartalommal rendelkezik, ami segít a hatékonyabb teljesítményben és a nagyobb száraz levelek felszívásában.
  3. Kések a hatékony aprításért: A fém kések hatékonyan aprítják a felszívott leveleket, ami lehetővé teszi a kompaktabb tárolást és kezelést.
  4. Önjáró meghajtás: Az önjáró meghajtásnak köszönhetően könnyebb irányítani a gépet, és kevésbé megerőltető a használata, különösen nagyobb területeken.
  5. Két sebesség előre és hátra: A két előre és két hátra sebesség lehetővé teszi a gép pontosabb vezérlését és alkalmazkodását a munkafeladathoz.
  6. Aprítható ágak: A gép apríthatja az ágakat is, akár 5 cm átmérőig, ami további kerti hulladékok kezelését teszi lehetővé.
  7. Összegyűjtési funkció: A gép gyűjtőzsákjában összegyűjti a felszívott és aprított leveleket, így könnyen eltávolíthatod és komposztálhatod őket vagy kezelheted őket a kertedben.
 • motor OHV, 4-ütem
 • térfogat [cm3]196
 • tömeg [kg]89
 • aprítható ágak max. átmérője [cm]5
 • Fém kések a hatékonyabb aprítás érdekében
 • Meghajtás: 2 sebesség előre – 2 sebesség hátra
Tömeg 100 kg
Gyártó

Hecht