17.870 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Iskra akkumulátoros lombfúvó IX-LB36 egy 36V-os akkumulátorral működik. A csomag nem tartalmazza az akkumulátort, tehát azt külön kell megvásárolni.

  1. A lombfúvó szénkefe nélküli motort használ, amely hosszabb élettartamot és megbízhatóbb működést eredményez. A terhelés nélküli sebessége 14 000 fordulat per perc, ami elegendő erejű levelek, fű vagy szennyeződés eltávolításához.
  2. A zajszintje 280 m3/h, és a maximális fújási sebessége eléri az 234 km/h-t. Ez lehetővé teszi hatékony munkavégzést, amikor a levelek vagy a kerti hulladék összegyűjtéséről van szó.
  3. Az Iskra akkumulátoros lombfúvó IX-LB36 gumírozott fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes és biztonságos fogást biztosít. Ez megkönnyíti a munkát és csökkenti a kényelmetlenséget hosszabb használat során.
  4. Mivel az akkumulátor nincs a csomagban, az üzemidő a használt akkumulátor kapacitásától függ. Ajánlott megvásárolni egy kompatibilis 36V-os akkumulátort és töltőt az Iskra lombfúvóhoz, hogy hosszabb ideig használhassa azt egyetlen töltéssel.

Ha már rendelkezik 36V-os akkumulátorral, akkor az Iskra IX-LB36 lombfúvó egy jó választás az akkumulátoros lombfúvók között.

AKKUMULÁTORT NEM TARTALMAZ
• Akkumulátor feszültsége 36V
• Szénkefe nélküli motor
• Terhelés nélküli sebesség: 14.000 min-1
• Zajszint: 280 m3/h
• Max. fújási sebesség: 234 km/h
• Gumírozott fogantyú

Tömeg 6 kg
Gyártó

Iskra

ISKRA  AKKUMULÁTOROS LOMBFÚJÓ IX-LB36
ISKRA AKKUMULÁTOROS LOMBFÚJÓ IX-LB36
17.870 Ft