McCulloch GBV 322 benzines lombszívó és lombfújó

Cikkszám: 967 86 52-01

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

76.690 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A McCulloch GBV 322 benzines lombszívó és lombfújó egy erős és sokoldalú kerti eszköz, amely számos előnyt kínálhat a kerti munkákhoz.

 1. Erős teljesítmény: A GBV 322 0,8 kW-os kimeneti teljesítményt biztosít, ami elegendő ahhoz, hogy könnyedén megbirkózzon a kerti hulladék eltávolításával, legyen szó lombokról vagy egyéb szennyeződésekről.
 2. Magas fúvási sebesség: A 322 km/h-s fúvási sebesség lehetővé teszi a hatékony lomblefúvást és a gyors szállítást a gyűjtőzsákba. Ez gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést eredményez.
 3. Zsákos rendszer: A 45 literes űrtartalmú zsák lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű lomot összegyűjtsön anélkül, hogy folyamatosan üríteni kellene. Ez időt és energiát takarít meg.
 4. Benzinüzem: A benzinüzemű kialakításnak köszönhetően nem szükséges hosszabbítókábel vagy elektromos hálózat használata. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék bárhol használható legyen a kertben, anélkül, hogy aggódni kellene az áramforrás elérhetőségéért.
 5. Sokoldalúság: A GBV 322 lombfúvó és lombszívó funkciókkal rendelkezik, így egy eszköz segítségével elvégezheti a lombok összegyűjtését és a terület kitakarítását.
 6. Tartósság: A McCulloch egy megbízható kerti eszközgyártó, így a GBV 322 valószínűleg hosszú élettartammal és megbízható működéssel rendelkezik.
 7. Gyakori használatra tervezve: A gép ideális gyakori használatra, ami azt jelenti, hogy akár nagyobb kerti területeken is hatékonyan alkalmazható.
 • 26 köb centiméteres, benzinüzemű fúvókészülék, amely
 • 0,8 kW-os kimeneti teljesítményt biztosít
 • 322km/h-s fúvási sebesség
 • 45 literes űrtartalmú zsák
Tömeg 6,8131 kg
Gyártó

McCulloch