41.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 6040 akkus sövényvágó néhány jellemzője közül néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Akkumulátoros működés: Az eszköz Li-ion DC 40V akkumulátorral működik. Az akkumulátoros működés előnye, hogy nem kell vezetékekkel vagy hálózati csatlakozóval bajlódni, így könnyedén mozoghat a kertben és nincs szükség hosszabbítókra.
  2. Megfelelő vágási kapacitás: A Hecht 6040 akkus sövényvágó akár 20 mm átmérőjű ágak vágására is alkalmas. Ez lehetővé teszi a közepes vastagságú sövények hatékony és tiszta vágását.
  3. Hosszú vágólap: A sövényvágó vágólapja 55 cm hosszú, ami nagyobb vágási kapacitást biztosít a szélesebb sövényekhez. Ez lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást a sövényekben.
  4. Könnyű és hordozható: A sövényvágó tömege 4,3 kg, ami kényelmesen kezelhető és hordozható. Ez segít csökkenteni a fáradtságot hosszabb munka során és kényelmessé teszi a használatát.
  5. Rugalmas akkumulátorválasztás: Bár az akkumulátor és töltő nem tartozék a Hecht 6040 sövényvágóhoz, a rugalmas akkumulátorválasztás lehetőséget ad arra, hogy az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelően válasszon akkumulátort és töltőt.
  • akku Li-ion DC 40 V a
  • vágólap munkahosszúsága 55 cm
  • max. vágás O 20 mm
  • tömeg 4,3 kg
  • akkumulátor és töltő nélkül
Tömeg 4 kg
Gyártó

Hecht