HECHT 9504 AKKUS MAGASSÁGI ÁGVÁGÓ FŰRÉSZ, AKKUMULÁTOR ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL

Cikkszám: HECHT9504

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

54.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Hecht 9504 akkus magassági ágvágó fűrész néhány jellemzője közül néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Magassági ágvágó fűrész: A Hecht 9504 kifejezetten magasabb ágak vágására tervezett eszköz. A láncvezető hossza 20 cm, ami lehetővé teszi a hatékony és precíz vágást magasabb magasságokban is.
  2. Akkumulátoros működés: Az eszköz Li-ion 40V akkumulátorral működik. Az akkumulátoros működés előnye, hogy nem kell aggódni a vezetékek vagy hálózati csatlakozó használata miatt. Az akkumulátor nagyobb teljesítményt biztosít, és hosszabb üzemidőt eredményez.
  3. Könnyű tömeg: A Hecht 9504 tömege 4,4 kg, ami viszonylag könnyűnek számít a magassági ágvágó fűrészek között. Ez lehetővé teszi a kényelmes használatot és csökkenti a fáradtságot hosszabb munka során.
  4. Hatékony vágás: A 20 cm-es láncvezető hossza és az erős akkumulátor teljesítménye lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást. Ez ideális a magasabb ágak könnyű és precíz levágásához.
  5. Csendes működés: Az akkumulátoros működés és a modern tervezésű motor csendesebb működést eredményez a Hecht 9504 esetében. Ez a környezetbarát és zavaró zajokat minimalizáló tulajdonság segít a kényelmes munkavégzésben.

Termék jellemzői:

  1. láncvezető hossza [cm] 20
  2. tömeg [kg] 4,4
  3. akkumulátor Li-ion 40 V
Tömeg 5 kg
Gyártó

Hecht