HECHT 6504 AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ, AKKUMULÁTOR ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL

Cikkszám: HECHT6504

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

47.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 6504 akkus sövényvágó néhány jellemzője közül néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Munkahosszúság: A sövényvágó munkahosszúsága 50 cm, ami lehetővé teszi a hatékony vágást szélesebb sövényeknél is. Ez a hosszabb munkahosszúság lehetővé teszi a gyorsabb vágást és csökkenti a munkaidőt.
  2. Max. vágás átmérő: A Hecht 6504 akkus sövényvágó maximális vágási átmérője 20 mm. Ez a megfelelő vágási kapacitást biztosít a közepes vastagságú sövényekhez, amelyek hatékony és tiszta vágást igényelnek.
  3. Könnyű tömeg: A sövényvágó tömege 4,5 kg, ami viszonylag könnyűnek számít a sövényvágó eszközök között. Ez lehetővé teszi a kényelmes és könnyű kezelést a munka során, csökkentve a fáradtságot.
  4. Akkumulátoros működés: Az eszköz Li-ion 40V akkumulátorral működik. Az akkumulátoros működés előnye, hogy nincs szükség vezetékek vagy hálózati csatlakozó használatára, így kényelmessé teszi a munkavégzést és mozgást a kertben.
  5. Megfelelő teljesítmény: A 40V-os Li-ion akkumulátor biztosítja a megfelelő teljesítményt és üzemidőt a hatékony sövényvágáshoz. A magas feszültség lehetővé teszi a hatékony és erőteljes vágást a sövényekben.

Termék jellemzői:

  • munkahosszúsága [cm] 50
  • max. vágás átmérő [mm] 20
  • tömeg [kg] 4,5
  • akkumulátor Li-ion 40 V
Tömeg 4,51 kg
Gyártó

Hecht

HECHT 6504 AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ, AKKUMULÁTOR ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL
47.990 Ft