4.690 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A 31E52E HECHT láncot választhatod, ha egy HECHT 31E52E típusú géphez szükséges láncot keresel.

  1. Kompatibilitás: Ez a lánc kifejezetten a HECHT 31E52E típusú gépekhez tervezett. Ennek köszönhetően kompatibilis lesz a gépeddel, és illeszkedni fog hozzá.
  2. Méret és Teljesítmény: A lánc méretei és tulajdonságai (mint például a láncszám és a láncosztás) lehetővé teszik, hogy a géped optimális teljesítményt nyújtson a munka során. Az eredeti alkatrészek általában a gép tervezéséhez és a feladathoz megfelelően lettek kialakítva.
  3. Minőség és Tartósság: A HECHT márkanév ismert a minőségi kertigépek és alkatrészek gyártásában. Az eredeti alkatrészek általában megbízhatóak és tartósak, és hozzájárulhatnak a géped hosszú élettartamához.
  4. Biztonság: Az eredeti alkatrészek használata segíthet a gép biztonságos működésében és a felhasználók védelmében. Nem megfelelő vagy nem eredeti alkatrészek használata növelheti a balesetek kockázatát.
  5. Garancia: Az eredeti HECHT alkatrészek általában biztosítják a gyártó által kijelölt időszakban. Ez védelmet nyújthat az esetleges meghibásodások ellen.

Kompatibilis eszköz: HECHT 9936
Hossza: 52 láncszem
Láncosztás: 3/8 / 1.1 mm

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht