4.490 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 33E53E lánc egy olyan tartozék, amelyet a HECHT láncfűrészekhez terveztek.

  1. Kompatibilitás: Ez a lánc specifikusan a HECHT márkájú láncfűrészekhez készült, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik a gépéhez. A megfelelő méret és típus kiválasztása kulcsfontosságú a láncfűrész hatékony működéséhez.
  2. Minőség: A HECHT márka  magas minőséget képvisel, és az eredeti alkatrészek gondos tervezésen és gyártáson mennek keresztül. Ezért a HECHT láncok megbízhatóság és tartósság jellemzi.
  3. Munkavégzés hatékonysága: Az optimálisan működő lánc könnyedén vág és kevésbé terheli a motort. A megfelelő méretű és típusú lánc segíthet növelni a gép hatékonyságát és teljesítményét.
  4. Biztonság: A megfelelő méretű és karbantartott lánc növeli a láncfűrész biztonságos működését. Az elhasználódott vagy sérült lánc növelheti a balesetek kockázatát.
  5. Kényelmes beszerzés: Az eredeti gyártótól származó lánc beszerzése megkönnyíti az alkatrészvásárlást. Nincs szükség harmadik féltől származó termékekre, és biztos lehet benne, hogy az alkatrész illeszkedni fog a gépéhez.
  6. Munkafeladatokhoz megfelelő: A 3/8-os láncosztás és a 1,3 mm-es láncvastagság alkalmas lehet különböző munkafeladatokhoz, például faaprításhoz vagy tűzifakészítéshez.

3/8 / 1,3 mm 53 szem

HECHT 1835, 1836, 3518

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht

HECHT 33E53E LÁNC
HECHT 33E53E LÁNC
4.490 Ft