2.700 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az 33E39E Hecht lánc 3/8 mikro-1,3 mm láncosztással és 39 láncszemmel egy specifikus lánc típus, amelyet a HECHT 1331 típusú gépekhez terveztek.

  1. Kompatibilitás: Ez a lánc kifejezetten a HECHT 1331 típusú gépekhez készült, így biztos lehetsz benne, hogy pontosan illeszkedik a gépedhez. Nem kell aggódnod az inkompatibilitás vagy a méretproblémák miatt.
  2. Megbízhatóság: A HECHT márkanév ismert a minőségi gépek és alkatrészek gyártásában. A gyártók általában olyan láncokat kínálnak, amelyek tartósak és megbízhatóak, így hosszú távon is megfelelően működnek.
  3. Teljesítmény optimalizálás: A láncosztás és a lánc méretei (3/8 mikro-1,3 mm) lehetővé teszik, hogy a géped optimális teljesítményt nyújtson a fűnyírás vagy más munkafolyamatok során.
  4. Biztonság: Az előírt láncszám és méret használata a gép biztonságát is javítja. A nem megfelelő láncok vagy alkatrészek használata növelheti a balesetek kockázatát.
  5. Könnyű beszerzés: Mivel ez a lánc specifikusan a HECHT 1331 gépekhez készült, könnyen elérhető a hivatalos HECHT alkatrészkereskedőkön keresztül.

Kompatibilis eszköz: HECHT 1331
Hossza: 39 láncszem
Láncosztás: 3/8 / 1.3 mm

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht