26.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT Akkumulátor 12V 20Ah számos előnnyel jár, amelyek számodra előnyösek lehetnek a különféle alkalmazásokhoz. Itt van néhány érv, hogy miért érdemes ezt a terméket választanod:

  1. Nagy Kapacitás: A 20Ah akkumulátor nagy kapacitást kínál, ami hosszabb üzemidőt és tartósságot jelent. Ez különösen fontos olyan helyzetekben, ahol hosszabb ideig kell használni az akkumulátort anélkül, hogy gyakran töltenéd.
  2. Univerzális Felhasználhatóság: Az ilyen típusú akkumulátorok sokféle alkalmazásban használhatók, például kerti eszközökben, quadokban, motoros fűnyírókban, elektromos járművekben, mentőakku rendszerekben stb.
  3. Tartósság és Megbízhatóság: A HECHT egy megbízható márka, amely minőségi termékeket kínál. A 20Ah akkumulátor hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon használhatod.
  4. Hordozhatóság: A 12V feszültség és a kompakt méret lehetővé teszi, hogy könnyedén szállítsd és használd a különböző eszközökben és gépekben.
  5. Műszaki Specifikációk: Minden esetben érdemes megvizsgálni az adott alkalmazáshoz szükséges feszültséget és kapacitást. Ha ezek megfelelnek a HECHT Akkumulátor 12V 20Ah adatainak, akkor jó választás a kertészeti és egyéb szabadtéri tevékenységekhez.
  6. Költséghatékonyság: Az ilyen típusú akkumulátorok általában gazdaságosak és jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, így kedvező alternatívát jelenthetnek a hagyományos üzemanyagokkal működő eszközökkel szemben.
Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht