10.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az HECHT 001289CH AKKUMULÁTOR TÖLTŐ számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt jó választás az akkumulátorok gyors és hatékony töltéséhez. Itt van néhány érv, hogy miért érdemes ezt a terméket választanod:

  1. Gyors töltési sebesség: A 3A töltőáram lehetővé teszi az akkumulátorok gyors és hatékony töltését. Ez különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van az akkumulátorokra, vagy ha rövid idő alatt szeretnéd újra használni a gépeidet.
  2. Két akkumulátor egyszerre: Az HECHT 001289CH AKKUMULÁTOR TÖLTŐ két akkumulátort képes egyszerre tölteni. Ez lehetővé teszi, hogy egyidejűleg több akkumulátort készíts elő a munkához vagy a feladathoz.
  3. Accu Program 1278-hoz: Ha rendelkezel HECHT 1278 típusú akkumulátorral, az HECHT 001289CH AKKUMULÁTOR TÖLTŐ kifejezetten erre a típusra van optimalizálva. Ez biztosítja a megfelelő töltési paramétereket és az optimális teljesítményt.
  4. Univerzális felhasználhatóság: Ha más HECHT akkumulátorokkal is rendelkezel, az HECHT 001289CH AKKUMULÁTOR TÖLTŐ még mindig hasznos lehet, mivel a gyorstöltési lehetőség általános előnyöket kínál a különböző típusú akkumulátorok számára.
  5. Könnyű használat: Az egyszerű kezelés és a két akkumulátor egyidejű töltésének lehetősége egyszerűvé teszi az akkumulátorok kezelését és karbantartását.
  6. Energia hatékony: A hatékony töltési folyamat segíthet az energiamegtakarításban és hozzájárulhat a hosszabb élettartamhoz az akkumulátorokban.
  7. Márka megbízhatóság: Az HECHT márka megbízható és minőségi termékeiről ismert. Az HECHT 001289CH AKKUMULÁTOR TÖLTŐ is megbízható és tartós lesz.
Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht