11.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Határoló kábel javítószett Robolinho egy olyan kiegészítő, amelyet a határolókábel javításához vagy toldásához használhatnak. A határolókábel az automatikus fűnyírók, például a Robolinho típusú robotfűnyírók része, és arra szolgál, hogy meghatározza a fűnyíró működési területét és határát. Ha a határolókábel sérül vagy megszakad, akkor a robotfűnyíró nem képes hatékonyan működni.

Ez a javítószett segíthet a következőkben:

  1. Határolókábel javítás: Ha a határolókábel sérült vagy megszakadt, akkor ezt a szettet használhatod a kábel javításához, így a robotfűnyíró képes lesz újra megfelelően működni.
  2. Határolókábel toldás: Ha szükséged van egy hosszabb határolókábelre, akkor a szett segítségével összekötheted a meglévő kábeleddel, így a fűnyíró működési területe növelhető.
  3. Gyors csatlakozó: A szett általában gyors csatlakozókat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a kábel könnyű és gyors csatlakoztatását és leválasztását, amikor karbantartást végezel vagy a kábel hosszát állítod.

A határolókábel javítószett segítségével megőrizheted a robotfűnyíró hatékonyságát és működését, valamint megszüntetheted a kábel problémáit, amelyek gátolhatják a gép megfelelő működését.

Gyors csatlakozó a határolókábel javításához, toldásához

Tömeg 0,086 kg
Gyártó

Al-ko