154.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Agrifab egytengelyes szállító pótkocsi, amely acél platóval rendelkezik és billenthető, számos előnnyel:

  1. Nagy terhelhetőség: A pótkocsi maximális terhelhetősége 227 kg, ami lehetővé teszi a különböző tárgyak hatékony és kényelmes szállítását. Ez különösen hasznos lehet a kerti munkák, építkezések vagy bármely más tevékenység során, ahol szükség van a szállításra.
  2. Tartósság és megbízhatóság: Az Agrifab pótkocsi acélból készült, ami erős és tartós anyag. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt, amelyre számíthat a szállítási feladatok során. Az acél plató ellenálló a különböző környezeti hatásokkal és a terhelés okozta igénybevétellel szemben.
  3. Billenthetőség: A billenthető funkció lehetővé teszi a könnyű anyagkibocsátást és rakodást a pótkocsival. Ez nagyban megkönnyíti a feladatok végrehajtását, különösen akkor, amikor a terhek leeresztése vagy kirakodása szükséges.
  4. Megfelelő méretek és súly: A pótkocsi méretei 152,4×83,8×72 cm, ami elegendő teret biztosít a szállítandó tárgyaknak. Emellett a 27 kg-os súly könnyű kezelést és manőverezést tesz lehetővé.
  5. Sokoldalú felhasználás: Az Agrifab pótkocsi sokoldalúan felhasználható különböző tevékenységekhez. Használható például kerti munkákhoz, szemétszállításhoz, anyagmozgatáshoz vagy bármely más olyan helyzethez, ahol hatékony és kényelmes szállításra van szükség.

Szállító pótkocsi
Acél plató
Billenthető
Maximális terhelhetőség 227 kg
Méretek: 152,4×83,8×72 cm
Súly: 27 kg

Tömeg 27 kg
Gyártó

Agrifab

Agrifab egytengelyes szállító pótkocsi
Agrifab egytengelyes szállító pótkocsi
154.990 Ft