10.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT 502046 TURBO fűnyírókés egy speciális fűnyíró kés, amelyet kifejezetten a HECHT 548 SW és 5483 SWE típusú fűnyíró gépekhez terveztek. Néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Kompatibilitás: A HECHT 502046 TURBO fűnyírókés specifikusan a HECHT 548 SW és 5483 SWE típusú fűnyíró gépekhez lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy könnyen illeszkedik a gépekhez és megfelelően működik velük. A megfelelő méretű kés és a pontos illeszkedés lehetővé teszi a hatékony és sima fűnyírást ezeken a konkrét fűnyíró gépeken.
  2. Speciális “TURBO” penge: A HECHT 502046 TURBO fűnyírókés speciális kialakítással rendelkezik, amely “TURBO” pengeként ismert. Ez a penge a hatékonyabb fűnyírást és vágást segíti elő, amely könnyebben és gyorsabban vág át a füvön és más növényeken. A “TURBO” penge segít optimalizálni a vágási teljesítményt és a végeredményt.
  3. Minőség és tartósság: A HECHT egy ismert és megbízható márka a fűnyíró gépek terén. A HECHT 502046 TURBO fűnyírókés is magas minőségű anyagokból készül, ami tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Ez hosszabb távon megtérülő befektetést, mivel a jó minőségű kés hosszabb ideig megbízhatóan fog működni.
Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht