13.210 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Tartalék kés 42E egy minőségi, robusztus kés, amelyet edzett, porfestett acélból készítettek. Ez a kés kifejezetten a Gardena PowerMax™ 42 E elektromos fűnyíróhoz lett tervezve. Néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Kompatibilitás: A Gardena Tartalék kés 42E specifikusan a Gardena PowerMax™ 42 E elektromos fűnyíróhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a fűnyíróhoz, és a gyártó által garantáltan megfelelően fog működni. Ez biztosítja a pontos és tiszta fűnyírást a kertben.
  2. Minőség és tartósság: A Gardena egy ismert márka, amely a minőségi kerti eszközökről és fűnyírókról ismert. A Tartalék kés 42E is minőségi anyagokból készül, beleértve az edzett, porfestett acélt. Ez biztosítja a kés tartósságát és hosszú élettartamát, így hosszú távon megbízhatóan fog működni.
  3. Pontos és tiszta fűnyírás: A Gardena Tartalék kés 42E speciálisan a pontos és tiszta fűnyírásra lett tervezve. A kés kialakítása lehetővé teszi, hogy hatékonyan vágjon a füvet, és tiszta vágási eredményt érjen el. Ez segít abban, hogy kertje ápolt és rendezett legyen.

 

  • minőségi,
  • robusztus kés
  • edzett,
  • porfestett acélból,
  • GARDENA PowerMax(tm) 42 E elektromos fűnyíróhoz.
Tömeg 0,37 kg
Gyártó

Gardena