3.600 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Pótszálorsó 2401 a Gardena fűszegélynyírókhoz tervezett pótszálorsó. Itt van néhány ok, amiért jó választás lehet ezt a pótszálorsót választani:

  1. Kompatibilitás: A Gardena Pótszálorsó 2401 speciálisan a Gardena fűszegélynyírókhoz lett tervezve, így illeszkedni fog az eszközhöz és optimális teljesítményt nyújt majd.
  2. Tartalék szálorsó: A pótszálorsó lehetővé teszi, hogy mindig legyen kéznél egy tartalék szálorsó a fűszegélynyíróhoz. Amikor a meglévő szálorsó elkopik vagy kimerül, könnyedén cserélheti az újra, így nem kell félbeszakítania a munkát.
  3. Könnyű cserélhetőség: A pótszálorsó egyszerűen cserélhető a fűszegélynyíróban. Egyszerűen távolítsa el a használt szálorsót, és helyezze be a helyére az új pótszálorsót. Ezáltal időt és erőfeszítést takaríthat meg a karbantartási folyamat során.
  4. Hatékony vágás: A pótszálorsó éles szálakkal rendelkezik, amelyek hatékonyan vágják át a füvet és a gyomot. Ez biztosítja a precíz és egyenletes fűnyírást, így szép megjelenést érhet el a kertjében vagy a fűszegélyen.

A Gardena Pótszálorsó 2401 a Gardena fűszegélynyírókhoz lett tervezve. Ha más típusú fűszegélynyíróval rendelkezik, érdemes ellenőrizni a gyártó ajánlásait vagy a fűszegélynyíró használati útmutatóját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a 2401-es modell megfelelő választás-e az adott eszközhöz.

2401 cikkszámú fűszegélynyíróhoz.

Szálhossz: 6 m.

Színes csomagolás.

Tömeg 0,06 kg
Gyártó

Gardena