4.580 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Gardena Pótszálorsó TT 2540

Damilos fűszegélynyíróhoz (cikksz. 2540) és TL 21 accu-system fűszegélynyíróhoz.

Szálhossz 4 m.

A Gardena Pótszálorsó TT 2540 egy tartalék szálorsó, amelyet a Gardena fűkaszákhoz terveztek. Itt van néhány ok, amiért jó választás lehet használni ezt a pótszálorsót:

Tartalék opció: A Gardena Pótszálorsó TT 2540 ideális tartalék szálorsó, amelyet akkor használhat, amikor a meglévő szálorsó elkopik vagy kimerül. Ez biztosítja, hogy mindig legyen kéznél egy új szálorsó a fűkaszájához.

A Pótszálorsó TT 2540 a Gardena TT2540 típusú fűkaszákhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy pontosan illeszkedik a fűkasza szálazójához, és biztosítja a megfelelő működést.

Egyszerű cserélhetőség: A szálorsó egyszerűen cserélhető a fűkaszában. Egyszerűen távolítsa el a használt szálorsót, és helyezze be a helyére az új pótszálorsót. Ezáltal időt és erőfeszítést takaríthat meg a karbantartási folyamat során.

Minőség és tartósság: A Gardena a minőségi termékeiről ismert, és a Pótszálorsó TT 2540 sem kivétel. A tartalék szálorsó strapabíró anyagból készül, amely ellenáll a kopásnak és a terhelésnek, így hosszú élettartamot biztosít.

Hatékony vágás: A Pótszálorsó TT 2540 éles szálakkal rendelkezik, amelyek hatékonyan vágják át a füvet és a gyomot. A pontos vágásnak köszönhetően szép és egyenletes eredményt érhet el a fűnyírás során.

Amikor a szálorsó cseréjét fontolgatja, mindig fontos ellenőrizni a fűkasza típusát és a szálorsó kompatibilitását. A Gardena Pótszálorsó TT 2540 egy jó választás lehet, ha Gardena TT2540 típusú fűkaszával rendelkezik, és minőségi tartalék szálorsót szeretne biztosítani magának.

Tömeg 0,036 kg
Gyártó

Gardena

Gardena Pótszálorsó TT 2540
Gardena Pótszálorsó TT 2540
4.580 Ft