5.380 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Gardena Pótszálorsó 2404 cikkszámú fűszegélynyíróhoz ajánlanak.

Szálhossz: 4 m.

  A Gardena Pótszálorsó 2404,  egy tartalék szálorsó, amelyet a Gardena 2404 cikkszámú fűszegélynyíróhoz. terveztek. Itt van néhány ok, amiért jó választás lehet használni ezt a pótszálorsót:

  1. Tartalék opció: A Gardena Pótszálorsó 2404, ideális tartalék szálorsó, amelyet akkor használhat, amikor a meglévő szálorsó elkopik vagy kimerül. Ez biztosítja, hogy mindig legyen kéznél egy új szálorsó a fűkaszájához.
  2. Kompatibilitás: Pótszálorsó 2404, a Gardena 2404 cikkszámú fűszegélynyíróhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy pontosan illeszkedik a fűkasza szálazójához, és biztosítja a megfelelő működést.
  3. Egyszerű cserélhetőség: A szálorsó egyszerűen cserélhető a fűkaszában. Egyszerűen távolítsa el a használt szálorsót, és helyezze be a helyére az új pótszálorsót. Ezáltal időt és erőfeszítést takaríthat meg a karbantartási folyamat során.
  4. Minőség és tartósság: A Gardena a minőségi termékeiről ismert, és ez a pótszálorsó 2404 sem kivétel. A tartalék szálorsó strapabíró anyagból készül, amely ellenáll a kopásnak és a terhelésnek, így hosszú élettartamot biztosít.
  5. Hatékony vágás: A pótszálorsó 2404, éles szálakkal rendelkezik, amelyek hatékonyan vágják át a füvet és a gyomot. A pontos vágásnak köszönhetően szép és egyenletes eredményt érhet el a fűnyírás során.

Amikor a szálorsó cseréjét fontolgatja, mindig fontos ellenőrizni a fűkasza típusát és a szálorsó kompatibilitását. A Gardena Pótszálorsó 2404, egy jó választás lehet, ha Gardena 2404 cikkszámú fűszegélynyíróhoz rendelkezik, és minőségi tartalék szálorsót szeretne biztosítani magának.

Tömeg 0,066 kg
Gyártó

Gardena

Gardena Pótszálorsó 2404
Gardena Pótszálorsó 2404
5.380 Ft