1.170 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Gardena Tömítéskészlet 902-es csapelemhez

Leírás:
Tartalom: 1 lapostömítés, 3 O-gyűrű.
902/2902 csapelemhez.

Ezek a lapostömítők és O-gyűrűk segítenek megakadályozni a vízszivárgást és szivárgást a csatlakozási pontokon.

Vízállóság: A tömítőgyűrűk kiváló minőségű anyagból készülnek, amely ellenáll a víznek és idővel sem veszítnek hatékonyságukból. Ez biztosítja, hogy a csatlakozási pontoknál ne jelentkezzenek vízszivárgások, és optimális víznyomás maradjon fenn.Hosszú élettartam:

A Gardena tömítőgyűrűk tartósak és ellenállóak. Jól viselik az időjárási viszontagságokat és a rendszeres használatot anélkül, hogy elveszítenék tömítőképességüket. Ezért hosszú távon biztonságos és megbízható védelmet nyújtanak a szivárgások ellen.Egyszerű használat: A tömítőgyűrűk könnyen használhatók.

Csak ki kell választania a megfelelő méretűt a 902-es csapelemhez csatlakozóhoz, majd egyszerűen be kell helyezni a csatlakozásba. A gyűrűk rugalmasak és könnyen alkalmazhatók, ami megkönnyíti a csatlakozók cseréjét és a javításokat.

A Gardena tömítőgyűrűk használata segít megelőzni a nem kívánt vízszivárgásokat és csökkenti a vízpazarlást a kertben. Ezáltal hosszabb élettartamot és megbízhatóbb működést biztosíthat a kerti vízellátó rendszerében.

Tömeg 0,013 kg
Gyártó

Gardena

Gardena Tömítéskészlet 902-es csapelemhez
Gardena Tömítéskészlet 902-es csapelemhez
1.170 Ft