logo kertcoop kertigép áruház

Fiskars StaySharp™ Plus kézi fűnyíró

Cikkszám: 1015649

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

129.970 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A Fiskars StaySharp™ Plus kézi fűnyíró előnyei a következők:

  1. Nagyobb vágási teljesítmény: A Fiskars StaySharp™ Plus fűnyíró akár 75%-kal nagyobb vágási teljesítményt nyújthat a hagyományos forgókéses fűnyírókhoz képest. Ez azt jelenti, hogy hatékonyabban tudja levágni a füvet, és kevesebb időt igényel a fűnyíráshoz.
  2. Könnyebb tolni: A fűnyíró 40%-kal könnyebb tolhatóságot kínál. Ez azt jelenti, hogy kisebb erőfeszítéssel tudod irányítani és tolni a fűnyírót a kertben. Könnyebb manőverezhetőség és kevesebb fáradtság jellemzi használata során.
  3. Állítható vágómagasság: A fűnyíró állítható vágómagassággal rendelkezik, amely 4-10 cm között állítható. Ez lehetővé teszi a személyre szabott fűhossz kiválasztását, hogy megfeleljen a kerted igényeinek és preferenciáidnak.
  4. Innovatív kialakítás: A Fiskars StaySharp™ Plus fűnyíró innovatív kialakítással rendelkezik, amely magában foglalja a kiváló minőségű és tartós anyagok felhasználását. A korszerű tervezés és a precíziós technológia együttesen segítik a hatékony és megbízható fűnyírást.
  5. Környezetbarát megoldás: A kézi fűnyírók általában környezetbarát alternatívát jelentenek a motoros fűnyírókhoz képest. A Fiskars StaySharp™ Plus fűnyíró nem igényel elektromos áramot vagy üzemanyagot, így károsanyag-kibocsátás és zaj nélkül működik.
Tömeg 18,61 kg
Gyártó

Fiskars

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL