Gardena Comfort hosszú nyelű, forgatható fűnyíró olló

Cikkszám: 12100-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

17.660 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Comfort hosszú nyelű, forgatható fűnyíró olló előnye a következők:

 1. Kiváló minőségű kés: Az edzett és fényes cinkbevonatú kés rendkívül tartós és ellenálló. Ez a kés kiváló vágási teljesítményt biztosít, és hosszú élettartammal rendelkezik.
 2. Önélező penge: Az önélező penge lehetővé teszi, hogy mindig éles legyen a vágóél, így hatékonyabb és precízebb vágást eredményez. Nem kell aggódnod az élezés vagy cserélés miatt.
 3. Súrlódás-optimalizált, tapadásgátló bevonat: A bevonat segít csökkenteni a súrlódást, így a vágás simább és könnyebb lesz. A tapadásgátló tulajdonság pedig megakadályozza a metszett anyag ragadását a pengére.
 4. Elforgatható vágóélek (180°): Az elforgatható vágóélek lehetővé teszik, hogy a fűnyíró ollót különböző szögben használd. Ez kényelmes és rugalmas vágási pozíciókat eredményez, így könnyebben elérheted a nehezen hozzáférhető területeket is.
 5. Nagy kerekek: A nagy kerekek segítenek a könnyű és sima mozgatásban a kertben. A gördülékeny mozgás könnyebbé teszi a fűnyíró olló használatát, különösen dombos vagy egyenetlen talajon.
 6. Állítható dőlésszögű nyél: Az állítható dőlésszögű nyél lehetővé teszi, hogy a fűnyíró ollót a saját magasságodhoz és testtartásodhoz igazítsd. Ez kényelmet és ergonómiát biztosít a munkavégzés során.
 7. Ergonomikus markolatforma, fogantyú puha elemekkel: Az ergonomikus markolat és a puha elemek kényelmes fogást biztosítanak, minimalizálva a kényelmetlenséget vagy a kezdeti fáradtságot hosszabb használat során.
 • Kés: edzett és fényes cinkbevonatú
 • Penge: önélező
 • Bevonat: súrlódás-optimalizált, tapadásgátló bevonat
 • Elforgatható vágóélek (180°)
 • Nagy kerekekkel
 • Állítható dőlésszögű nyéllel
 • Ergonomikus markolatforma, fogantyú puha elemekkel
Tömeg 0,982 kg
Gyártó

Gardena