69.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT 514 PROFI MECHANIKUS FŰNYÍRÓ néhány előnye a következők:

 1. 50 literes fűtároló kosár: Ez az egyik legnagyobb méretű fűgyűjtő kosár a mechanikus fűnyírók között, így kevesebb időt kell eltöltened a fűgyűjtés során.
 2. Kényelmes használat: A fűnyíró könnyen használható, és szinte bárki számára megfelelő lehet. Nem igényel összetett beállításokat vagy speciális készségeket.
 3. Kiváló vágási teljesítmény: A HECHT 514 PROFI mechanikus fűnyíró jó vágási teljesítményt nyújt. A megfelelően beállított kések és a hatékony vágási mechanizmus biztosítja a szép és egyenletes fűnyírást.
 4. Központi vágási magasság állítás: A fűnyíró központi vágási magasság állítási lehetőséget biztosít, így könnyedén beállíthatod a kívánt fűhosszt.
 5. Tartós fém váz: A fűnyíró tartós fém vázzal rendelkezik, ami hosszú élettartamot és megbízhatóságot jelent. A fém váz ellenállóbb lehet az esetleges ütésekkel vagy más sérülésekkel szemben.
 6. Nagyméretű kerekek: Azok a fűnyírók, amelyek nagyméretű kerekekkel rendelkeznek, általában könnyebben manőverezhetők a dombosabb vagy egyenetlenebb területeken. A nagyméretű kerekek segítségével könnyebben átjutsz a nehéz terepen.
 7. Nem igényel elektromos áramot vagy üzemanyagot: Ez a mechanikus fűnyíró nem igényel elektromos áramot vagy üzemanyagot, így nincs szükség töltésre vagy üzemanyag feltöltésére. Ez környezetbarát megoldásnak tekinthető, és hosszú távon költségkímélő lehet.

Leírás:

 • 50 litere fűtároló kosár
 • Kényelmes, szinte bárki tudja használni
 • Kiváló vágási teljesítmény
 • Központi vágási magasság állítás
 • Tartós fém váz
 • Nagyméretű kerekek
 • Nem igényel elektromos áramot vagy üzemanyagot
Tömeg 11,715 kg
Gyártó

Hecht