119.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

ALKO 38.5 LI MOWEO ENERGY AKKUS FŰNYÍRÓ

Az ALKO 38.5 LI MOWEO ENERGY AKKUS FŰNYÍRÓ számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt ez a modell jó választás a fűnyírásra.

  1. Erős és akkumulátoros működés: A fűnyíró erős és hatékony működést biztosít az EnergyFlex termékcsalád részeként. Az akkumulátoros rendszer lehetővé teszi a kábelek nélküli és benzinfüggő működést, amely csendesebb és környezetbarátabb megoldást jelent.
  2. Nincs memóriahatás: Az akkumulátor nincs memóriahatással, ami azt jelenti, hogy nem kell teljesen lemeríteni az akkumulátort, mielőtt újratöltené. Ez kényelmes és időtakarékos működést tesz lehetővé.
  3. Töltésszint jelző: A fűnyíró és a fűgyűjtő láda is rendelkezik töltésszint jelzővel. Ez lehetővé teszi, hogy mindig tájékozódjon az akkumulátor töltöttségi szintjéről, valamint a fűgyűjtő láda telítettségéről. Így könnyedén tudja, mikor van szükség akkumulátor újratöltésre vagy a fűgyűjtő ürítésére.
  4. Méretes fűgyűjtő láda: A fűnyíróhoz tartozó fűgyűjtő láda méretes, amely lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű fűgyűjtést anélkül, hogy gyakran üríteni kellene. Ez kényelmes és hatékony munkavégzést eredményez.
  5. Kényelmes központi vágómagasság állítás: A fűnyíró központi vágómagasság állítással rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén és precízen állítsa be a kívánt vágási magasságot a gyep igényei szerint.
  6. Célszerű tartófogó a könnyű szállításhoz: A fűnyíró tartófogóval van ellátva, amely lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást. Ez kényelmesebbé teszi a fűnyíró mozgatását és tárolását.

Erős, akkumulátoros fűnyíró az EnergyFlex termékcsaládból
nincs többé memóriahatás – töltésszint jelzővel
méretes fűgyűjtő láda töltésszint jelzővel
kényelmes, központi vágómagasság állítás
célszerű tartófogó a könnyű szállításhoz<

Tömeg 19,326 kg
Gyártó

Al-ko