HECHT 5038 AKKUMULÁTOROS HAJTÁS NÉLKÜLI FŰNYÍRÓ akku és töltő nem tartozék!

Cikkszám: HECHT5038

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

86.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 5038 AKKUMULÁTOROS HAJTÁS NÉLKÜLI FŰNYÍRÓ AKKU ÉS TÖLTŐ NEM TARTOZÉK!

Az Hecht 5038 akkumulátoros, hajtás nélküli fűnyíró számos előnnyel rendelkezik, amiért jó választás:

  1. Műanyag ház: A műanyag ház könnyű és tartós, ami hozzájárul a fűnyíró könnyű kezelhetőségéhez és hosszú élettartamához.
  2. Munkaszélesség: Az 38 cm-es munkaszélesség hatékonyan lefedi a területet a gyorsabb és hatékonyabb fűnyíráshoz. Kompakt mérete miatt könnyedén manőverezhetsz a szűkebb területeken is.
  3. Tömeg: Az 16,4 kg-os tömeg stabil és könnyen kezelhető fűnyírót jelent. Ez megkönnyíti a munka során történő mozgatást és manőverezést.
  4. Gyűjtőkosár: A 40 literes gyűjtőkosár elegendő helyet biztosít a fűhulladék gyűjtéséhez, így ritkábban kell kiüríteni. Ez időt és erőfeszítést takaríthat meg számodra.
  5. Vágási magasság: Az állítható vágási magasság lehetővé teszi a fűnyírás magasságának beállítását az igények szerint. Az 25-75 mm-es tartomány rugalmasságot nyújt, így alkalmazkodhatsz a kívánt fűszőnyeg vastagságához vagy a növények igényeihez.
  6. Akkumulátor opció: Az Hecht 5038 fűnyíróhoz opciósan választható a Li-ion DC 40V, 4Ah kapacitású akkumulátor. Ez hosszabb üzemidőt és erőteljes működést biztosít a fűnyíró számára. Az akkumulátor opcionális kiegészítő, így saját akkumulátorral is használhatod.
  7. Kerekek első/hátsó átmérője: Az optimális kerekek átmérője segíti a sima és egyenletes mozgást a területen. Könnyen manőverezhetsz a kertben, és könnyebbé teszi a fűnyíró mozgatását.

műanyag ház
munkaszélesség [cm] 38
tömeg [kg] 16,4
gyűjtőkosár [l] 40
vágási magassága [mm] 25-75
Akkumulátor opció!! Nem tartozék!! Li-ion DC 40V, 4Ah
kerekek első/hátsó átmérője 6/9

Tömeg 20 kg
Gyártó

Hecht

HECHT 5038 AKKUMULÁTOROS HAJTÁS NÉLKÜLI FŰNYÍRÓ akku és töltő nem tartozék!
HECHT 5038 AKKUMULÁTOROS HAJTÁS NÉLKÜLI FŰNYÍRÓ akku és töltő nem tartozék!
86.990 Ft