123.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

GARDENA POWERMAX™ LI-40/32 FŰNYÍRÓ

A GARDENA POWERMAX™ LI-40/32 fűnyíró számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt érdemes ezt a modellt választani.

  1. Teljesítmény: A fűnyíró 40 V-os (maximum) vagy 36 V-os (névleges) teljesítménnyel rendelkezik. Ez erős és hatékony vágást tesz lehetővé, ami segít a gyors és hatékony munkavégzésben.
  2. Akkumulátor: A fűnyíróhoz egy 2,6 Ah-s lítium-ion akkumulátor tartozik. Az akkumulátor rendkívül tartós és hosszú élettartammal rendelkezik. Ezenkívül a lítium-ion technológia lehetővé teszi az akkumulátor gyors és hatékony feltöltését.
  3. Vágási szélesség: A fűnyíró vágási szélessége 32 cm, ami ideális méret a közepes méretű kertekben történő fűnyíráshoz. Ez lehetővé teszi a gyorsabb munkavégzést és kevesebb átfutást.
  4. Ajánlott gyepfelület: A fűnyíró ajánlott gyepfelülete 280 m2, ami közepes méretű kertekhez ideális. Ha a kertfelületének mérete közel van ehhez a számnak, akkor ez a fűnyíró megfelelő választás lehet.
  5. Fűgyűjtő tartály mérete: A fűnyíróhoz egy 30 literes fűgyűjtő tartály tartozik. Ez a méret elegendő ahhoz, hogy jelentős mennyiségű fűnyírási hulladékot gyűjtsön, csökkentve ezzel a rendszeres ürítés szükségességét.
  6. Központi magasság-állítás: A fűnyíró 10 fokozatú központi magasság-állítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a vágási magasság könnyű és precíz beállítását. A 20-60 mm közötti állítható vágási magasság lehetővé teszi, hogy az igényei szerint alakítsa a fű hosszát.
  7. Töltési idő: Az akkumulátor töltése kb. 90 percet vesz igénybe. Ez viszonylag gyors töltési időnek tekinthető a hasonló típusú fűnyírókhoz képest.

Teljesítmény: 40 V (maximum / 36 V névleges) 2.6 Ah Li-ion akkumulátor
Vágási szélesség: 32 cm
Ajánlott gyepfelület: 280 m2
Fűgyűjtő tartály mérete: 30 l
Központi magasság-állítás: 10 fokozat, 20-60 mm
Töltési idő: kb. 90 perc

Tömeg 10,4135 kg
Gyártó

Gardena