3.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO Kés/Blade 3.25 egy olyan tartalék kés, amely a kompatibilis AL-KO Classic 3.25 E típusú fűnyíróhoz készült. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, amiért érdemes ezt a kést választani:

  1. Kompatibilitás: A kés speciálisan a AL-KO Classic 3.25 E típusú fűnyíróhoz lett tervezve és készült. Ez azt jelenti, hogy pontosan illeszkedik ehhez a fűnyíróhoz, és a könnyű cserét és használatot biztosítja.
  2. Minőség és tartósság: Az AL-KO Kés/Blade 3.25 kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak a kopással és rozsdával szemben. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt a fűnyírás során.
  3. Pontos és tiszta vágás: A kés tervezése és kivitelezése lehetővé teszi a pontos és tiszta vágást. Ez segít abban, hogy egyenletesen nyírja a füvet, így szép és ápolt kertet eredményez.
  4. Tartalék lehetőség: A tartalék késnek való rendelkezésre állás biztosítja, hogy amikor a jelenlegi kés elhasználódik vagy kicserélésre szorul, könnyedén rendelkezésre álljon a pótkés. Így nem kell megszakítania a fűnyírást vagy késleltetnie a kerti munkát.

Összességében az AL-KO Kés/Blade 3.25 jó választás, mert kompatibilis az AL-KO Classic 3.25 E típusú fűnyíróval, és rendelkezik a minőség, tartósság és a pontos, tiszta vágás biztosításához szükséges tulajdonságokkal. Ezért érdemes ezt a kést választani a Classic 3.25 E fűnyíróhoz.

Tömeg 2 kg
Gyártó

Al-ko