39.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO GT 4030 ENERGY FLEX SZEGÉLYNYÍRÓ

Az AL-KO GT 4030 Energy Flex szegélynyíró számos funkcióval rendelkezik, amelyeket érdemes figyelembe venni a választás során:

  1. 40V / 4,0 / 5,0 Ah akkumulátor: A nagy feszültségű akkumulátor hosszabb üzemidőt biztosít, kevesebb töltési ciklust igényel. Ezáltal hatékonyan végezheti el a munkát anélkül, hogy gyakran kellene töltenie az akkumulátort.
  2. Automatikus száladagolás: Az automata száladagolásnak köszönhetően nem kell kézzel állítania vagy cserélnie a damilokat. A gép maga adagolja ki a szükséges mennyiséget, amikor szükség van rá, ezáltal egyszerűbbé és kényelmesebbé téve a munkavégzést.
  3. Soft-Grip markolat: A puha fogantyú kényelmes fogást biztosít, csökkentve a kezek fáradását és a rezgést. Ez különösen hosszabb munkamenetek során előnyös, mivel kisebb lesz a kellemetlenség és a fáradtság.
  4. Állítható másodfogantyú és teleszkópos szár: Gépet a testmagasságához és munkapozíciójához igazítsa. Ez kényelmes és ergonomikus munkavégzést tesz lehetővé, valamint könnyebb hozzáférést biztosít nehezen elérhető területeken.
  5. Növényeket óvó keret: A beépített növényvédelmi keret segít elkerülni a növények károsodását a munka során. Ez lehetővé teszi a pontosabb és biztonságosabb munkavégzést, anélkül, hogy véletlenül megsértené a környező növényeket.
  6. Beépített tartalék damil-dob: A beépített tartalék damil-dob kényelmes és gyors szálcserét tesz lehetővé, amikor szükség van rá.
  7. Elforgatható fej és dönthető szár: Az elforgatható fej és a dönthető szár lehetővé teszi a függőleges szegélyezést is. Ez nagyon hasznos a járdák, kerítések vagy falak melletti szegélyek kialakításához.
  8. Vezető kerék: A vezető kerék segítségével könnyen és pontosan vezetheti a szegélynyírót, ami egyenletes és egyenes vágást eredményez.

Ezek az előnyök és funkciók arra utalnak, hogy az AL-KO GT 4030 Energy Flex szegélynyíró megbízható és hatékony választás.

Tömeg 4,614 kg
Gyártó

Al-ko