Gardena EasyCut 23/18V P4A Akkumulátoros fűszegélynyíró akkumulátorral

Cikkszám: 14700-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

70.150 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

GARDENA EASYCUT 23/18V P4A AKKUMULÁTOROS FŰSZEGÉLYNYÍRÓ AKKUMULÁTORRAL

  1. Könnyű és hordozható: Az akkumulátoros működés miatt nincs szükség vezetékezésre, így könnyedén mozoghat a kertben és fűnyírás közben. Az eszköz  könnyű, ami megkönnyíti a munkavégzést.
  2. Könnyű indítás és használat: Az akkumulátoros fűszegélynyírók  könnyen indíthatók, és nem igényelnek bonyolult karbantartást, mint a hagyományos benzines fűnyírók.
  3. Csendes működés: Az akkumulátoros működés csendesebb működést eredményez, ami kevésbé zavarhatja meg a környezetet és a szomszédokat a fűnyírás során.
  4. Környezetbarát: Az akkumulátoros fűnyírók környezetbarátabbak, mint a hagyományos benzinüzemű változatok, mivel nem termelnek káros kipufogógázt.
  5. Jó teljesítmény: Az 18V-os akkumulátorral rendelkező fűszegélynyíró, megfelelő erőt és teljesítményt nyújt a hatékony fűnyírás és fűszegélynyírás során.
  6. LED töltöttségi állapot jelző: Az akkumulátor töltöttségi állapotát jelző LED segít abban, hogy mindig tudd, mennyi töltés van még az akkumulátorban, így időben értesülhetsz, ha szükség lesz az újratöltésre.
  7. Teleszkópos nyél: A teleszkópos nyél lehetővé teszi a magasság állítását
  8. Dönthető szegélynyíró fej: A dönthető fej lehetővé teszi a fűszegélynyíró fejének állítását, így szegélyeket tudsz nyírni a függőleges felületeken is, mint például falaknál.
  9. A RotorCut vágórendszer fő jellemzője: Műanyag pengéket használ a vágáshoz. Ezek a műanyag kések általában kis méretű, és egymáshoz képest magas sebességgel forognak. Amikor a fűszegélynyíró fejét a fűszegélyhez vagy a növényekhez közelítjük, a forgó műanyag pengék precíz és tiszta vágási eredményt hoznak létre.
Akkumulátor feszültsége: 18 V

Akkumulátor típusa: Li-ion
Akkumulátor kapacitása: 2.0 Ah
Üzemidő: max. 45 perc
Max. levágható terület egy töltéssel: 1125 m gyepszegély
Vágási kör átmérője: 23 cm
Vágórendszer: RotorCut vágórendszer

Tömeg 3,8145 kg
Gyártó

Gardena

Gardena EasyCut 23/18V P4A Akkumulátoros fűszegélynyíró  akkumulátorral
Gardena EasyCut 23/18V P4A Akkumulátoros fűszegélynyíró akkumulátorral
70.150 Ft