3.400 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

DAMILFEJ 109MM GYORS BEFŰZÉSŰ 2233

A “DAMILFEJ 109MM GYORS BEFŰZÉSŰ 2233” választása több előnnyel jár, különösen akkor, mikor gyors és kényelmes megoldást keresel a damilfej cseréjére és használatára.

  1. Gyors és könnyű befűzés: A gyors befűzésű damilfejnek köszönhetően könnyű és gyorsan fel tudod tölteni a damilt, ami időt takarít meg és egyszerűsíti a damilcserét. Nem szükséges hosszadalmasan kibontani a damilcsomót és szétszedni a fejet, egyszerűen csak a damil végeit kell befűzni a megfelelő helyre.
  2. Egyszerű használat: A gyors befűzésű damilfej könnyen kezelhető, még azoknak is, akik nem rendelkeznek sok tapasztalattal a fűkaszák használatában. A damilfej egyszerű mechanizmusa megkönnyíti a használatát, így gyorsan és hatékonyan tudsz dolgozni vele.
  3. Biztonságos működés: A gyors befűzésű damilfejek általában biztonságosan rögzülnek a fűkasza vágófején, így elkerülhető az esetleges balesetek vagy sérülések. A megbízható rögzítés biztosítja a damilfej stabil és hatékony működését.
  4. Tartósság: A jó minőségű gyors befűzésű damilfejek általában tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak és szakadásnak. Ez hosszabb élettartamot eredményez, és ritkábban kell cserélni a damilfejet.
  5. Sokoldalúság: A gyors befűzésű damilfejek általában különböző méretű és típusú damilokkal használhatók, ami lehetővé teszi, hogy kiválaszd a megfelelő damilt az adott feladathoz és anyaghoz.
  6. Kényelem: A gyors befűzésű damilfej egyszerű és kényelmes megoldást kínál a fűkaszák használatához. Nem kell aggódnod a bonyolult damilcserével vagy a nehézkes használattal kapcsolatban.

Ezek az előnyök azt mutatják, hogy a “DAMILFEJ 109MM GYORS BEFŰZÉSŰ 2233” választása kényelmes és hatékony megoldást nyújthat.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL