Al-ko BKS 2625T benzin motoros láncfűrész vágólappal

Cikkszám: 113474

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

89.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO BKS 2625T benzinmotoros láncfűrész a következő jellemzőkkel rendelkezik:

Mivel a gép erős motorral és kifejezetten fa munkákhoz tervezték, ez az AL-KO BKS 2625T láncfűrész alkalmas erdei munkákhoz, fakivágáshoz, tűzifa előkészítéshez és egyéb fafeldolgozási feladatokhoz.

  1. Felhasználási terület: Ez a láncfűrész kifejezetten fa munkákhoz tervezett. Azt is említi, hogy kizárólag képesített felhasználók használhatják fagondozásra. Ez arra utal, hogy a gép erős és alkalmas a fa kivágására, darabolására és más fafeldolgozási feladatokra.
  2. Motor: A láncfűrész egy erős és nagy húzóerővel rendelkező benzinmotorral van felszerelve. Nagy húzóerő azt jelzi, hogy képes lesz hatékonyan dolgozni a faanyaggal.
  3. Könnyű és ergonomikus felépítés: A gép kompakt, könnyű és ergonomikus felépítéssel rendelkezik, ami maximális mozgási szabadságot és kényelmet ígér a felhasználónak. Ez segíthet csökkenteni a fáradtságot hosszú munkaidő alatt is.
  4. Optimális egyensúly: Az optimális egyensúly azt jelenti, hogy a láncfűrész könnyen kezelhető lesz, és a munka során pontos vágásokat lehet vele elvégezni.

 

Ezt a láncfűrészt kifejezetten fa munkákra tervezték, és kizárólag képesített felhasználók használhatják fagondozásra. Kompakt, könnyű, ergonomikus felépítése maximális mozgási szabadságot ígér.
erős, nagy húzóerejű motor
optimális egyensúly<br

Tömeg 5,328 kg
Gyártó

Al-ko