62.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT 50 B láncfűrész:

  1. Kiváló minőségű anyagok: Az ergonomikus kialakítás és a modern anyagok használata a tartósság és a megbízhatóság növeléséhez vezet. Az acél, könnyű alumíniumötvözetek és tartós műanyagok kombinációja hozzájárul a gép hosszú élettartamához.
  2. Könnyű súly: A láncfűrész alacsony súlyú, mindössze 4,9 kg vezető és lánc nélkül. Ez lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó munkát anélkül, hogy túlterhelné a felhasználót.
  3. Ergonomikus fogantyúk: A jól kialakított fogantyúk biztonságos és kényelmes tartást biztosítanak minden munkahelyzetben. Ez fontos a munka során, mivel a biztonságos és kényelmes fogás növeli a pontos vágást és csökkenti a balesetek kockázatát.
  4. Rezgéscsillapító rendszer: A rezgéscsillapító rendszer csökkenti a rezgéseket, amelyeket az erős motor okoz. Ennek eredményeként a láncfűrész használata során a kezek kevésbé vannak kitéve túlzott vibrációnak, ami javítja a munka kényelmét és csökkenti a fáradtságot.
  5. Hozzávaló lánc: A megadott lánc (25Q66E) valószínűleg kompatibilis a géppel, és megfelelően illeszkedik hozzá. Az alkalmazott lánc minősége fontos a vágási teljesítmény és a biztonság szempontjából.
  • térfogat: 50 cm3
  • teljesítmény: 2,8 HP
  • láncvezető hossza: 40 cm
  • tömeg: 6 kg
Tömeg 8 kg
Gyártó

Hecht

HECHT 50 B.LÁNCFŰRÉSZ 50 CCM
HECHT 50 B.LÁNCFŰRÉSZ 50 CCM
62.990 Ft