49.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT 45 láncfűrész egy megbízható és hatékony gép, amely számos előnnyel rendelkezik az otthoni és hobbifűrészek számára.

 1. Erős motor: A 45 cm³ lökettérfogatú, 2,7 lóerős motor segítségével hatékonyan vágja a fát. A magas maximális fordulatszám és a gyors láncsebesség lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhasson.
 2. Egyszerű indítás: A fűrész üzemanyag-befecskendező szivattyúval és félautomata fojtószeleppel van felszerelve, ami könnyű és megbízható indítást eredményez.
 3. Könnyű és ergonomikus kialakítás: A modern anyagok felhasználása a fűrész könnyűségét és tartósságát biztosítja. Az ergonomikusan kialakított fogantyúk lehetővé teszik a biztonságos és kényelmes tartást minden munkahelyzetben.
 4. Rezgéscsillapító rendszer: A rezgéscsillapító rendszer csökkenti a kezére ható rezgéseket, ami javítja a munka kényelmét és csökkenti a fáradtságot.
 5. Munkahelyi biztonság: A fűrész biztonsági fékkel van felszerelve, és a lánc átlagos leállítási ideje rendkívül rövid, ami növeli a munkavégzés biztonságát. A fűrészen található indítóelem tovább csökkenti a véletlen indítás kockázatát.
 6. Fogazott támaszték: Az acél fogazott támaszték segít megakadályozni, hogy a fűrész kiugorjon a vágásból olyan ütések esetén, amelyek például a lánc beakadása miatt fordulhatnak elő.
 7. Lánc és rúd: A fűrész egy 40 cm hosszú rúddal és egy 0,325″ / 1,5 mm-es 66 lengőkaros lánccal érkezik, amelyek alkalmasak különböző vágási feladatokhoz.
 • Súly: 5,4 kg
 • Motor: Hecht 2-ütemű
 • Hengerűrtartalom: 45 cm3
 • Max.teljesítmény: 2,7 HP
 • Motor üzemanyag: 2T keverék 1:40
 • Vágószélesség: 40 cm
 • 325 1,5 66szem
Tömeg 7 kg
Gyártó

Hecht