17.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO Akkumulátoros lombfúvó LB 2060 Easy Flex egy könnyű és praktikus eszköz a kerti hulladék könnyű eltávolításához. Itt van néhány ok, hogy miért vonzó választás:

  1. Vezeték nélküli kialakítás: Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nincs szükség elektromos áramra vagy hosszabbítókábelre. Ez nagyobb mobilitást és szabadságot biztosít a munkavégzés során. Nem kell aggódnia a kábelekkel való küzdelem miatt, és könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető területeket is.
  2. Könnyű súly: Az LB 2060 Easy Flex mindössze 350 g súlyú, akkumulátorral együtt. Ez a rendkívül könnyű súly kényelmes használatot tesz lehetővé, így hosszabb ideig dolgozhat anélkül, hogy megterhelné a kezét vagy a karját.
  3. Nagy teljesítményű akkumulátor: Az eszköz nagy teljesítményű 20V-os max Li-Ion akkumulátorral működik. Ez elegendő energiát biztosít a hatékony levelek fújásához és a kerti hulladék eltávolításához. Az akkumulátor hosszabb üzemidőt biztosít a könnyű és közepes méretű kertek gondozásához.
  4. Könnyű és praktikus használat: Az LB 2060 Easy Flex egyszerűen kezelhető és intuitív működésű. Nincs szükség bonyolult beállításokra vagy indítási folyamatokra. Egyszerűen kapcsolja be az eszközt, és már készen is áll a munkára.
  5. Ideális kis és közepes méretű kertekhez: Az eszköz kifejezetten kis és közepes méretű kertekhez lett tervezve. A könnyű súlya és a vezeték nélküli működése ideális választássá teszi ezekben a környezetekben, ahol a hagyományos fúvók vagy lombfúvók nehézek és nehezen kezelhetők lehetnek.

 

  • Easy Flex – könnyű és praktikus vezeték nélküli
  • Súly:350 gr akkumulátorral együtt
  • Ideális kis és közepes méretű kertekben.
  • Nagy teljesítményű 20V max Li-Ion akkumulátorral
Tömeg 2,32 kg
Gyártó

Al-ko