Gardena PowerJet 18V P4A Lombfújó akkumulátor nélkül

Cikkszám: 14890-55

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

46.420 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena PowerJet 18V P4A lombfújó akkumulátor nélkül kínálja a szerszámot, ami azt jelenti, hogy külön meg kell vásárolni az akkumulátort és a töltőt.

 1. Erős teljesítmény: A lombfúvó maximális fújási sebessége eléri a 100 km/h-t, és a légáramlása akár 7,9 m3/perc is lehet.
 2. Szabályozható sebesség: A lombfúvó sebessége szabályozható, ami lehetővé teszi az alkalmazkodást a különböző feladatokhoz és felületekhez. Ezáltal pontosan beállíthatja a megfelelő erősséget a munka hatékony elvégzéséhez.
 3. LED töltöttségi állapot jelző: Az eszköz rendelkezik egy LED töltöttségi állapot jelzővel, amely segít nyomon követni az akkumulátor töltöttségi szintjét. Így könnyedén láthatja, hogy mikor van szükség az akkumulátor újratöltésére.
 4. Rugalmas és többcélú felhasználás: A lombfúvó 2 az 1-ben kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi a széles cső és a szűkítőfej használatát. Ez növeli a rugalmasságot és lehetővé teszi a különböző feladatok sokoldalú elvégzését.
 5. Gardena minőség és megbízhatóság: A Gardena híres a minőségi kerti eszközeiről, és a PowerJet 18V P4A lombfúvó sem kivétel. A megbízható működés és a tartós kialakítás biztosítja, hogy hosszú távon használható legyen, és kielégítse a kerti munkákhoz szükséges igényeket.
 • Akkumulátor feszültsége: 18 V
 • Fújási sebesség: max. 100 km/h
 • Légáramlás: max. 7.9 m3/perc
 • Szabályozható sebesség
 • LED töltöttségi állapot jelző
 • 2 az 1-ben: széles cső és szűkítőfej többcélú és rugalmas felhasználásra
Tömeg 2,91 kg
Gyártó

Gardena