Fuss velünk akár 20% kedvezményért Debrecenben a Wizz Air Debrecen Airport Run futóversenyen!

2022. szeptember 25-én ötödik alkalommal rendezik meg a Debreceni Nemzetközi Repülőtér szervezésében a Wizz Air Debrecen Airport Run futóversenyt, melynek ezúttal is egy különleges helyszín ad otthont. 

A futóverseny célja a futás és az egészséges életmód népszerűsítése a sportolni vágyók körében, illetve kikapcsolódási lehetőség biztosítása a családok számára egy exkluzív környezetben. A verseny résztvevői betekintést nyerhetnek a debreceni repülőtér életébe és ott futhatnak, ahol máskor a repülők járnak.

Helyszín: Debreceni Nemzetközi Repülőtér
Időpont: 2022. szeptember 25. (vasárnap)
Kapunyitás: 7:00
Ünnepélyes megnyitó: 8:15
Rajtszámátvétel: 7:15-8:45-ig
Első rajt: 8:50

A futóverseny hivatalos weboldala és további infók a nevezési feltételekről itt találhatók!

Mi is ott leszünk! Fuss a kuponokért!

A Kertcoop csapata is ott lesz a támogatók között! Valamennyi induló két kuponkódot kap tőlünk:

az egyik kupon a Kertigép webáruház menü alatt használható fel és 20% kedvezményt biztosít a kategóriában található valamennyi termékre. A kedvezmény más kedvezménnyel és akcióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható és 2022. november 30-ig használható fel.

Mit vehetsz a kedvezményeddel? Mutatunk néhány példát!

A másik kupon a Stihl webáruház menüpont alatt váltható be és 10% kedvezményt biztosít a kategóriában található valamennyi termékre. A kedvezmény más kedvezménnyel és akcióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható és 2022. november 30-ig használható fel

Néhány példa milyen termékeket vehetsz ezzel a kuponnal:

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft